Despre Pisicile.ro

Bun venit pe pisicile.ro, un proiect online dedicat iubitorilor de pisici!

Acest proiect a fost fondat în 2019 de către Laurențiu Piron, un pasionat al acestor minunate feline cu o experiență de peste 35 de ani în îngrijirea lor.

Echipa Noastră

Echipa de Editori de la pisicile.ro

Suntem o echipă dedicată de editori, iar unii dintre noi au o vastă experiență în domeniul medicinei veterinare. Împreună, aducem o varietate de articole pentru a vă oferi informații precise și de calitate despre îngrijirea și sănătatea pisicilor.

Misiunea Noastră

La pisicile.ro, credem în furnizarea de informații valoroase și utile despre îngrijirea, alimentația și sănătatea pisicilor. Ne străduim să fim o resursă de încredere pentru iubitorii de pisici, oferind articole bine documentate și ghiduri practice pentru a vă ajuta să vă îngrijiți pisica în cel mai bun mod posibil.

Ce informații furnizăm pe pisicile.ro?

  • Hranirea Pisicilor: Descoperiți sfaturi și informații esențiale despre alimentația sănătoasă pentru pisici, cu sugestii de meniuri și recomandări pentru diferite nevoi alimentare.
  • Îngrijirea Pisicilor: Aflați cum să oferiți îngrijire optimă pentru blănurile pufoase, ghearele ascuțite și sănătatea generală a pisicii dvs.
  • Probleme de Sănătate: Fiți la curent cu semnele de avertizare ale unor probleme de sănătate comune la pisici și înțelegeți când să solicitați ajutorul unui medic veterinar.
  • Ghiduri Utile: De la educația comportamentală până la pregătirea pentru o călătorie, găsiți ghiduri practice pentru diverse aspecte ale vieții alături de pisică.

Fondator

Îmi împart viața cu pisici de peste 35 de ani și consider că această experiență aduce o perspectivă valoroasă în lumea iubitorilor de pisici. pisicile.ro este un proiect de suflet, un loc unde împărtășesc cu bucurie cunoștințele și experiențele mele cu toți cei pasionați de aceste minunate creaturi. Nu sunt medic veterinar, ci doar un iubitor dedicat al pisicilor care dorește să ofere sprijin și informații utile.

Laurențiu Piron, fondator pisicile.ro.

Vă invităm să explorați paginile noastre și să vă bucurați de conținutul nostru dedicat iubitorilor de pisici!

Pentru întrebări, informații suplimentare și parteneriate, nu ezitați să ne contactați.